Skip to main content

ALPHATECA GOOD LUCK JOB




Herkese merhaba, blogum Sendrom ICO okurları. Kripto para birimi projesi hakkında biraz bilgi açıklayacağım, Bu, en yüksek uçuculuğu ile karakterize edilen kripto para birimi dünyasında en alakalı olanıdır. Kripto-para birimleri tarafından verimli, yüksek kaliteli ve karlı ticaret için tüm araçların toplanacağı bir proje aramaya karar verdim. Ve bu ALPHATECA projesidir.

KRİPTO BİR OLMALI!

Cryptomarket'te sizin için başarılı bir çalışma ortamı sağlamak bizim için çok önemlidir. İşte bu yüzden modern bilimsel bilgi birikiminin tüm avantajlarını, kriptomarket olan Alphateca'da hayata geçirdik.

Dünyanın dört bir yanından gelen mallarla dolu çok çeşitli kategoriler sunuyoruz, kripto para birimi yönetimi, öğreticiler, akıllı destek sistemi, en yüksek düzeyde işlem güvenliği için etkili araçlar - hepsi tek bir yerde sizin için toplandı.

Misyonumuz, internet ticaretini yeni bir düzeye getirmektir ve günlük hayatlarında kripto para karşılığı kullanımınızı en iyi şekilde kullanabilmeniz için bir fırsat sunmaktır.

Alphateca, herhangi bir kullanıcının hem alıcı hem de satıcı olarak hareket edebileceği, bir ödeme aracı olarak cryptocurrency kullanarak farklı hizmetleri veya malları satabileceği veya satın alabileceği küresel bir kriptomarkettir. Evinizden ayrılmadan kendi özel cüzdanınızı oluşturmanız için sadece 10 dakika sürdüğünü, Alphateca'ya gidip tabletinizi, aracınızı, yatınızı, kendi kompozisyonunuzun şarkınızı ya da popüler bilgisayar oyununun nadir eserlerini sunmanız gerektiğini düşünün. birkaç tıklama!

Onbinlerce insan öğleden sonra görüyor, bir gün kesinlikle hoşuna gidecek. Çok kısa sürede, bir alıcı bulabilir, kriptolu parayla ödeme yapabilir ve cryptomarket'te bulunan yüzlerce kategoriden ihtiyacınız olan malları güvenle satın alabilirsiniz. Tüm şifreleme sisteminden para çekmek zorunda kalmazsınız - herhangi bir ürün veya hizmet için şifrelerinizden ödeme yapabilirsiniz.

Cryptomarket, işlemler için gerekli olan en iyi araçları sağlar.

Dünya çapında
Herhangi bir ülkeden cryptocurrency ödeyerek herhangi bir şey satın alabilir veya sipariş verebilirsiniz.

Hepsi bir arada
Kullanıcı dostu bir arayüzle Cryptomarket'te çok çeşitli ürün ve hizmetler toplanmaktadır. NET'te gezinmeye ve artık web siteleri ve yer imleri arasında gezinmeye gerek yok - Alphateca'nız var.

Garanti hizmeti
Bir anlaşma hakkında şüpheli misiniz? Sizin için güvenlik sağladığımızdan emin olduk.

Hızlı ve ucuz işlemler
Kripto para birimi işlemleri komisyonu, herhangi bir bankanın sunabileceği önemli ölçüde düşük olacaktır.

Gelişmiş Destek
Sizin için özel olarak, SSS'ler, öğreticiler, kılavuzlar, forum ve en önemlisi doğrudan kullanıcı desteğimiz var.

Daha İyi Sat
Bir açık artırma yapabilirsin! Ve eğer birisini tanıyorsanız, kim ilgilenirse, o zaman harika - Özel Açık Artırma tutun!

Alphateca Nasıl Çalışır?

Alphateca iki ilkeye dayanmaktadır: geleneksel paraya sadakat ve günlük yaşamda kripto paralı kullanımını yaygınlaştırmak için küresel bir istek.

Her şey bir anlık kayıt ile başlar: Sadece birkaç tıklamayla bir hesap oluşturabilir ve bu, dünyanın her yerinde zaten bir şey satın alıp satabildiğiniz anlamına gelir.

Bir kriptoletiniz yoksa, size nasıl ulaşacağınızı göstereceğiz. Alphateca ile kripto para bir dünyaya girmek herkes için son derece kolaydır.


ATEC Token Teknik Tanım

Genel bilgi

Ethereum platformuna dayanan bir ATEC şifreleme belirteci sunuyoruz. ATEC belirtecinin sınırlı bir emisyonu vardır. Bu bir yardımcı belirteci, sadece proje içinde yerleşim yerleri için kullanılabilir, ancak web sitesi içinde taşınabilir. (Ayrıca ICO katılımcılarının cüzdanlar arasında ATEC tokenlerini taşımasını da yasaklamıyoruz). Jeton, web sitesinin dışında kullanılamaz. Tüm satılmayan jetonlar yok edilecek. Jeton sadece bir kez kullanılabilir. 

Satış Öncesi ve ICO

Alıcı, ETH'yi akıllı bir anlaşma ile ATEC tokenleri ile birlikte iade tutarı ve ödeme gününe göre bir bonus alır. Daha sonra alıcı, Alphateca web sitesine kayıt yapar, kişisel hesaptaki jetonun bakiyesini doldurmak için bir işlev seçer ve ATEC tokenlerini hesabında kişisel olarak oluşturulan bir adrese aktarır, böylece hesabının iç dengesini yeniler.

Yol Haritası

1 Aralık 2017 - Fikrin doğuşu
15 Ocak 2018 - Platformun prototipi
15 Mart 2018 - Fikirleri teknik bir göreve dönüştürme
1 Nisan 2018 - Tüm takım üyelerini toplama
1 Mayıs 2018 - Projenin ilk alfa sürümü
22 Mayıs 2018 - Expo Forum'da ekibin ilk sunumu
1 Haziran 2018 - Projenin teknik lansmanı
10 Haziran 2018 - Ücretli hizmetlerin işlevselliği, özel duyurular, denetleme bölümü ve destek hizmetleri ile üretim versiyonunun başlatılması
14 Haziran 2018 - Mağazaların tanıtımı, ihaleleri, açık arttırmaları
15 Haziran 2018 - Almanya'nın Fransa'ya açılışı, Ön Satışın lansmanı
1 Temmuz 2018 - ICO'nun başlatılması, projeyi destekleyen çevrimdışı etkinlikler, web sitesine eğitim materyalleri eklenmesi
Temmuz 2018 - Proje için perakende mağazaları ve alıcıları çekmek, iOS ve Android uygulamalarını eklemek, projenin coğrafyasını Avusturya, İtalya'ya genişletmek
Ağustos 2018 - ATEC token ve servislerinin değiş tokuş edilmesi, projeye video satış / video incelemeleri, buluşmalar, ortak satın alımlar, projenin coğrafyasını İskandinav ülkelerine genişletmek için hizmet sunumu.
Eylül 2018 - Projenin coğrafyasını İngiltere'ye genişleten web seminerleri, yeni reklam araçları ekleme
Ekim 2018 - Yeni Yıl satışlarına hazırlık, web sitesi üzerinden bilet satışı ile etkinliklerin hazırlanması, proje coğrafyasının Japonya'ya genişletilmesi
Kasım 2018 - Etkinliklerin gerçekleştirilmesi, projenin coğrafyasını Türkiye'ye genişletme, Hindistan
Aralık 2018 - Yeni Yıl için Firmanın Hediye Kartlarının ve Hediye Ürünlerinin Uygulanması
2019 ilk çeyrek - Yeni satış araçlarının tanıtımı, "gayrimenkul / malların kiralanması" kategorisinin hazırlanması, proje coğrafyasının Latin Amerika'ya genişletilmesi
2019 ikinci çeyrek - Projenin coğrafyasını Çin'e genişletmek
2019 üçüncü ve dördüncü çeyrek - Web sitesinin çevrimdışı alımlara adapte edilmesi.

Sonuç

Alphateca projesinin ana hedefleri:

• Herkesin kripto para birimi ile hizmet ve şeyler satın alabileceği / satabileceği uluslararası bir kripto pazarının kurulması;
• Kripto para birimine dayalı uluslararası e-ticaretin geliştirilmesi ve kolaylaştırılması;
• Alphateca projesinin katılımcıları için faydalar yaratmak: hizmetlerin gerçek fiyatı doğrultusunda işlemlerin maliyetini azaltmak, hızı artırmak, kullanıcılara yeni özellikler sağlamak, güvenliği daha da artırmak;
• Küresel anlamda - toplumun dijital ekonomiye uyarlanması, herkesin gündelik hayatta küresel ilerlemenin başarılarını kullanma fırsatını yakaladığı zaman. Projenin gelişimi, çevrimiçi ticaret hacmini canlandıracak ve dünyanın dört bir yanındaki kripto para biriminin popülaritesini artıracaktır.

Alphateca platformu hem cryptocurrency sahipleri hem de fiat para birimi kullanıcıları arasında hızla popülerlik kazanıyor. Kripto topluluğu istikrarlı bir şekilde büyümekte ve yakın gelecekte modern yaşamın birçok alanı, muhafazakar dünya finansal sisteminin birikimine bağlı olarak ana ödeme ve yatırım aracı olarak kripto-para birimini kullanacaktır.


Son olarak, söyleyebileceğim şey bu şirketin muazzam potansiyeli. Çok yönlü ICO çok çarpıcı. Bu, ICO dünyasına girmek için harika bir açık yol.

Topluluğumuzu nasıl geliştireceğini biliyorsan.
Bu dünyada hakkımızda bilgi yaymayı biliyorsanız.
Diğer gelişmeler için herhangi bir fikriniz varsa, bu bir ayrıcalıktır
Hepiniz lütfumuza katılırsanız.

Daha Fazla Bilgi ALPHATECA Linkini Ziyaret Edin:

Web sitesi : https://alphateca.com/

Yajar AB3S
ETH
0x6306752FFCB7F1e13d6dd2134750ac9655eD4200

Comments

Popular posts from this blog

IMPRESSIO GOOD PROJECT di

Impressio - Opens new opportunities for online business development SHORT PROJECT REVIEWS What is Impressio?  Impressio is a team of specialists from various fields of applied engineering, web development, marketing, advertising and finance. What is the essence of the Impressio offer?  As part of the ICO development project, Impressio proposes to join investors to gain short-term profits with high profit rates, accumulations per hour and per day. How are earnings calculated?  Profits are accumulated at a fixed daily rate or at the end of the selected period.  For certain investor groups, it is possible to earn an hourly profit. ABOUT PRESSURE The distributed ledgers and blockchain protocols bring unprecedented value to future loyalty programs: Impressio Estate, Ltd., is a UK based cryptocurrency investment platform for users worldwide to invest and make your money grow, whether it's kept all in   once or gradually.  We offer unique investment plans for all

Platform BitFence

ÜBER BITZENZ     Der Zweck des Artikels besteht darin, BitFence und HNY Token potenziellen symbolischen Inhabern im Zusammenhang mit dem Verkauf des vorgeschlagenen Tokens zu präsentieren.  Die folgenden Informationen können unvollständig sein und keine Elemente eines Vertragsverhältnisses enthalten.  Der einzige Zweck besteht darin, potenziellen Token-Inhabern relevante und sinnvolle Informationen zur Verfügung zu stellen, damit sie feststellen können, ob sie eine gründliche Analyse des Unternehmens zum Kauf von HNY-Token durchführen müssen.  HNY-Token ist ein Dienstprogramm-Token.  Dieses Produkt ist keine digitale Währung, kein Wertpapier, keine Ware oder eine andere Art von Finanzinstrument und ist nicht nach dem Securities Act, US-Wertpapiergesetzen oder anderen Landesgesetzen, einschließlich Wertpapiergesetzen jeglicher Gerichtsbarkeit, die der potentielle Token-Inhaber ist, registriert.  ein Bewohner.  HNY-Tokens dürfen nicht für andere als die in Whitepaper vorgese

Miracle Tele good job

Miracle Tele là nhà khai thác mạng di động ảo (MVNO) cung cấp dịch vụ gọi và gọi quốc tế chất lượng cao trong một thẻ SIM, giúp khách hàng của họ có thể giữ lại quyền riêng tư và nhận phần thưởng hai tuần một lần nhờ mã thông báo tài sản của công ty Ethereum blockchain. KHÁI NIỆM Mặc dù sự tăng trưởng mạnh mẽ của thị trường viễn thông trên toàn thế giới và thúc đẩy xu hướng toàn cầu hoá, điều này khiến cho giá các nhà cung cấp dịch vụ viễn thông nội địa giảm giá để cung cấp cho khách hàng các kế hoạch chuyển vùng chất lượng cao và quan liêu giá. Miracle Tele đề cập đến những vấn đề này bằng cách giới thiệu một mô hình kinh doanh gây rối Hệ thống của chúng tôi dựa trên cơ sở hạ tầng mạng ảo di động vững chắc để giảm thiểu chi phí phát triển và cung cấp cho người dùng dịch vụ gọi và gọi điện thoại không giới hạn và trả tiền rẻ hơn có thể được sử dụng trên phạm vi toàn cầu. Trên đầu trang của cơ sở hạ tầng này, chúng tôi đã triển khai một mạng lưới blockchain được hỗ trợ